deze bedrijven gingen u voor contact aanmelden sitemap
beursvloer wierden
initiatiefnemers vraag en aanbod programma en locatie nieuws matches foto's en video's contact
meld hier de geplande datum van uw match

Eerste Beursvloer Wierden ontvangt subsidie Oranje Fonds

Het Oranje Fonds heeft 3.800 euro beschikbaar gesteld voor het organiseren van de eerste editie van de Beursvloer Wierden.

Op 20 april was de eerste Wierdense Beursvloer. Tijdens dit evenement ontmoetten bedrijven en maatschappelijke instellingen elkaar om 'matches' te maken. Met deze 'matches' hielpen ze elkaar. Zo kon de Oranjevereniging Enter via Bouwbedrijf Aan de Stegge een aantal wc's regelen voor Koninginnedag. Als tegenprestatie kon de directeur van Aan de Stegge op 4 mei mee met een tocht langs Enterse oorlogsmonumenten en historische plekken". In totaal werden er 52 van dergelijke matches gemaakt.
Het Oranje Fonds heeft deze eerste editie van de Beursvloer Wierden nu met 3800 euro gesubsidieerd.

Het Oranje Fonds is het grootste, internationale fonds op sociaal gebied. Per jaar besteedt het ongeveer 24 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij en De Lotto. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Contactformulier

 

Beursvloer Wierden

Contactpersoon: Ria Maassen van den Brink

Telefoon (0546) - 57 16 93
E-mail info@beursvloerwierden.nl

Webdesign door Klyck